IRON FOUNDRIES FUNDICIONES DE HIERRO FONDERIE GHISA EISENGIE?EREIEN FONDERIES DE FONTE 生铁铸造厂 FUNDIçőES DE FERRO FUNDIDO
solicitare de informații contact harta site-ului oportunități de muncă birou de presă
oțelării rafinării de aluminiu turnătorii de oțel turnătorii de fontă turnătorii de aluminiu și aliaje ușoare presoturnare aluminiu/magneziu
Firma
Produse
Parteneri
Zonă Rezervată


TURNĂTORII DE FONTĂ
Pentru turnătoriile de fontă, JODOVIT a pus la punct o serie de produse care permit atingerea unor înalte niveluri calitative și de eficiență în producție.

 • Diminuarea costurilor de dezbatere, reducerea maselotelor și sănătatea pieselor se pot obține utilizând bucșe exoterme sau izolante performante, formate cu fibre ecologice. O vastă gamă de forme geometrice este disponibilă pentru orice tip de exigențe.

 • Pentru utilajele de formare automatice de înaltă productivitate, JODOVIT a creat produsele MICROTERMIX, bucșe de alimentare cu ascensiune rapidă, cu grad exotermic ridicat, cu volum de alimentare limitat, rezistente la presiuni înalte.
 • TURNĂTORII DE FONTĂ


 • Producția de prafuri de acoperire include prafuri izolante și exoterme, care împiedică o excesivă retragere a metalului în maselotele de alimentare cu o expandabilitate optimă și în absența fumului.

 • Folosirea vopselelor refractare, diluate în alcool sau apă, adaptate oricărui tip de aplicație, garantează eliminarea defectelor superficiale ale pieselor, reducând timpii și costurile de finisare ale acestora.

 • Clei pentru miezuri, distanțiere pentru modele și alte articole, completează gama de produse destinate turnătoriei.

  CAST DESIGNER  
  INOCULANT  
  PURGE PLUG   Set poros
  REFRAX   Refractare pentru şarjă
  TERMIX   Prafuri de acoperire izolante şi exoterme
  VERNIX   Vopsele pentru forme şi miezuri
  VOLUMIX   Bucşe volumetrice de alimentare