STEELFOUNDRIES FUNDICIONES DE ACERO FONDERIE ACCIAIO STAHLGIE?EREIE FONDERIES D?ACIER 钢铸༸厂 FUNDIçőES DE AçO
solicitare de informații contact harta site-ului oportunități de muncă birou de presă
oțelării rafinării de aluminiu turnătorii de oțel turnătorii de fontă turnătorii de aluminiu și aliaje ușoare presoturnare aluminiu/magneziu
Firma
Produse
Parteneri
Zonă Rezervată


TURNĂTORII DE OȚEL
Pentru turnătoria de oțel, JODOVIT produce auxiliare chimice cu scopul de a atinge niveluri calitative ridicate și eficiență productivă.

 • Diminuarea costurilor de curățătorie și reducerea maselotelor pentru sănătatea pieselor se obțin utilizând bucșe exoterme și izolante performante, formate cu fibre ecologice.

 • TURNĂTORII DE OȚEL


 • Pentru utilajele de formare automată de înaltă productivitate, JODOVIT a creat o amplă gamă de MICROTERMIX, bucșe de alimentare cu ascensiune rapidă, cu coeficient exoterm ridicat, cu volum de alimentare ridicat și rezistente la presiuni înalte.

 • JODOVIT produce o vastă gamă de prafuri de acoperire, izolante și exoterme, care împiedică o retragere excesivă a metalului în maselotele de alimentare, cu o expandabilitate optimă și fără fum.

 • Utilizarea refractarelor adecvate în alcool sau apă, adaptate fiecărui tip de aplicare garantează eliminarea defectelor superficiale ale pieselor, reducerea timpilor și a costurilor de finisare ale acestora.

 • Pentru filtrarea metalului, pe lângă filtrele ceramice spongioase UDICELL, JODOVIT dispune de un sistem inovator de filtrare pentru piese înalte, care le conferă acestora o îmbunătățire evidentă a proprietăților mecanice.

 • Agenții comerciali și tehnici de la Jodovit sunt disponibili pentru a vizita clienții de pe principalele piețe mondiale sau de pe noile piețe.

  CAST DESIGNER  
  REFRAX   Refractare pentru şarjă
  TERMIX   Prafuri de acoperire izolante şi exoterme
  VERNIX   Vopsele pentru forme şi miezuri
  VOLUMIX   Bucşe volumetrice de alimentare